Vis aktiviteter

Nyheter:
Agrisja-2017-04.jpg

Sommerens messer er gjennomført!

I sommer har vi deltatt på veldig mange messer rundt om i landet. Det har vært en hektisk, men utrolig morsom sommer! Nå ser vi frem mot neste messe, som blir Stavsmartn 20.-22. oktober, som blir den siste messa i Norge for i år! Les mer »
HARALD-BB6Y1104v4-komp.jpg

Vi søker 2 nye serviceteknikere til vårt team!

Orkel Direkte er i stadig vekst, og med både økende produktportefølje og kundebase har vi behov for 
2 nye serviceteknikere på vårt team! Som servicetekniker vil du ta del i service og reparasjoner av Orkel grasutstyr og hengere, 
både på vårt serviceverksted på Fannrem og ute hos våre kunder i Midt-Norge. Les mer »
2013-09-02-11.11.27-kopi.jpg

Sommerkampanje på graspresser!

Vi har sommerkampanje på utvalgte rundballepreser! Les mer »
korr-Igangkjoring-wuttudal-220617-075.jpg

Igangkjøring av presser hos Jan Even Wuttudal

I går var produktspesialist Oddbjørn og verkstedansvarlig Stian i vei for kjøre i gang de nye GP1270 S, GP1270 Kombi og HiQ Smartbaler pressene til Jan Even Wuttudal! Les mer »
DSC-7087.jpg

Vi søker selger/salgsleder!

Salgs- og markedsavdelingen hos Orkel Direkte består i dag av tilsammen 10 personer, hvor de fleste selgerne er stasjonert rundt i landet. Grunnet stadig økende produktportefølje og større etterspørsel fra kunder, ønsker vi nå å styrke vårt salgsteam med en sulten selger/salgsleder. Hovedoppgavene i stillingen vil være salg av Orkel Direktes produkter, oppfølging av selgere rundt i landet og coaching. Vi vil ha deg som er ambisiøs, nysgjerrig, uredd og god på relasjonsbygging. I og med at en stor del av jobben vil være reising rundt til våre selgere, potensielle kunder og arrangementer over hele landet, er det viktig at du liker å reise og er fleksibel. Les mer »
Orkel-grasdemo-201715-3.jpg

Grasdemo på Ørskog og Fræna

7. og 8. juni var vi på grasdemo på Ørskog og Fræna. Det var et vellykket opplegg med godt oppmøte! Vi fikk vist frem både GP1270 Kombi-presse og slåmaskinkombinasjon. Her er noen bilder! Les mer »
felles-henting-2017-9-komp.jpg

Årets felleshenting er ferdig!

For tredje året på rad, arrangerte vi felles henting av Orkel-produkter! Les mer »
Korr2-Orkel-Delelager-7425.jpg

Delelageret er klar for sesongen!

Har du alt du trenger av deler til årets grassesong? Hvis ikke, ta kontakt med ditt nærmeste servicepunkt eller vårt delelager i dag! Sesongen nærmer seg med stormskritt, og det bugner av reservedeler på vårt delelager – men det går fort unna, så det er lurt å være ute i god tid! Les mer »
frodeogerlend.png

Møt våre nye serviceteknikere!

I mai ansatte vi to nye serviceteknikere: Erlend og Frode. Vi er veldig fornøyde med å ha fått de inn på verkstedet, og ser frem til et langt og godt samarbeid. Her kan du bli litt bedre kjent med de begge! Les mer »
hoyveg-mek-verksted-2.jpg

Åpen dag

I april hadde vi åpen dag hos to av våre servicepunkter. Først var vi hos Arnøy AS i Helgeland den 20. april, deretter hos Høyveg Mek Verksted på Dovre den 27. april. Vi er storfornøyde med at så mange tok turen innom, og ønsker velkommen tilbake neste gang! Les mer »
1 2 3 4 5 6

 

Vis nyheter

Kommende aktiviteter:

Stavsmart'n

20. - 22.10.2017

Tretten