frodeogerlend.png

Møt våre nye serviceteknikere!

Publisert 05.05.2017

I mai ansatte vi to nye serviceteknikere: Erlend og Frode. Vi er veldig fornøyde med å ha fått de inn på verkstedet, og ser frem til et langt og godt samarbeid. Her kan du bli litt bedre kjent med de begge!

Flere nyheter

Erlend Romundstad (t.v.)

Erlend er 32 år og bor i Grønlifeltet i Rindal kommune. Han gikk 3 år på Surnadal Videregående skole på GK mekaniske fag, VK1 industrimekaniker og VK2 automasjonmekanikerfaget. I dag har han fagbrev som industrimekaniker. Erlend har tidligere jobbet som lærling hos Norsk Wavin AS, og frem til han startet hos oss har han vært mekaniker hos Felleskjøpet Fannrem.

På fritiden bruker Erlend mye tid med familien og det daglige arbeidet på småbruket de har. Han er også aktivt medlem i Rindal Røde Kors Hjelpekorps, og har styreverv i Rindal IL avdeling Fotball.

 

Frode Wolden Sagør (t.h.)

Frode er 26 år og kommer opprinnelig fra Fannrem, men flyttet til Børsa I 2016. Han gikk på Meldal videregående i 2 år, før han begynte som lærling som industrirørlegger hos Reinertsen. Han har nå jobbet i olje og gassindustrien, både on- og offshore som industrirørlegger/mekaniker frem til han startet hos Orkel AS i 2016. Når han startet i Orkel AS, jobbet han med produksjon av kompaktorer i cirka ett år, før han startet hos oss i Orkel Direkte nå i mai.

Frode er over gjennomsnittlig opptatt av detaljer. Dette, kombinert med interessen for motor, har ført til at han bruker mye av fritiden sin på bilpleie/detailing.