Agritehcnica-2015-1.jpg

Orkel viser muskler på Agritechnica

Publisert 12.11.2015

Akkurat nå kan du og 500 000 andre møte Orkel på verdens største landbruksmesse

Flere nyheter

Verdens største

Agritechnica er verdens største landbruksmesse med rundt 500 000 besøkende. Vi viser frem Orkel-produkter på mange messer i hele verden, men Agritechnica er vår viktigste messe. I år stiller vi her ut for 7. gang på rad. Messen er både et kontaktpunkt hvor vi både treffer importørene og kundene våre, og viser frem Compactorer og rundballepresser til publikum. 

Agritehcnica 2015 3

Besøkende, fra toppen av Dens-X

Ny modell

Til standen har vi tatt med vår nyeste Compactor, dvs. en rundballepresse for en rekke ulike materialer, blant annet finsnittet gras, sagflis og krosset korn. Med den tar Orkel rundballer til et nytt nivå når det gjelder balletetthet, produksjonskapasitet og brukervennlighet. For denne nyheten har Dens-X allerede fått SølvaksetAgroteknikk, hvor vi stiller ut fra 26. november i år.

Agritehcnica 2015 2

Dens-X på vår stand

Eneste norske

deltakerlisten er Orkel eneste norske utstiller. Vi er stolte av å representere Norge her, men samtidig vil vi gjerne ønske flere norske bedrifter velkommen her. Vi synes også det er stas med alle nordmenn som pleier å ta turen innom standen for en hyggelig prat, kaffe og norsk sjokolade.

Hele verden som marked

Kundene finnes over hele verden. Til nå på messen har vi knyttet kontakt med blant annet entreprenører fra Belgia, melkeprodusenter i Kina og storbønder i Sør-Amerika, som setter pris på Orkels kvalitet og erfaring fra over 60 år i bransjen.